Fina Bajenfotografier till sjyssta priser!

Vi på Bajenposters är några Hammarbynördar som gillar att fotografera och skapa fina designprylar. Vi började fotografera på matcherna och på andra evenemang de senaste åren och började sen skicka ut bilder i etern för lite feedback. Efter ett tag började många höra av sig och ville köpa printar av oss och det var så det hela började. Hösten 2014 kickade vi igång Bajenposters.se, där man nu kan köpa printar av våra finaste alster. Emellanåt kommer också signerade exemplar från hela truppen, och ibland auktioneras tavlor ut!

Vår målsättning är att skapa sköna och stämningsfulla posters för Hammarby Fotboll, som kan ge lite bra vibbar på en vägg någonstans, i ett vardagsrum eller på ett kontor eller kanske över en hel vägg ute i garaget? Alla printar är gjorda i perfekta standardformat som är enkla att köpa ramar till. Är du ute efter någon specialstorlek så skicka ett mejl så kan vi säkert ordna det. Vi rekommenderar starkt ramar med riktigt glas i, det gör stor skillnad!

De flesta bilderna på sidan är tagna av Fotograf Johan Gustafsson. Johan plåtar annars för olika reklamkampanjer, tidningar och företag. Läs mer på www.fotojohan.se

Kontakta oss gärna på följande e-post: tjena@bajenposters.se

Följ oss på Facebook här > 
Följ oss på Instagram här >

Kom gärna med era åsikter vad ni vill se för något och vad ni tycker illa om, osv. 

Vi ses på stadion i höst!!!  / 

Johan & Pierre

 

Webben är producerad av Pierre Friberg, som nås på fribergs@gmail.com